Spoedje? Even bellen 079 - 341 86 06

8 beoordelingen - 4,5/5
4.5/5

Druktechnieken

Perfecte afwerking

Benieuwd welke druktechniek het beste is voor jouw specifieke opdracht? Wij denken met je mee. Wij hebben jarenlange ervaring in allerlei verschillende soorten productieprocessen zoals offsetdruk en digitaal printen waardoor jij gebruik kan maken van onze kennis en krijgt wat je verdient.
Op basis van water en olie

Offset drukken

Offset drukken is een druktechniek waarbij de inkt vanaf een plaat op een rubberen rol wordt overgedragen en vervolgens op het papier wordt afgedrukt. Deze techniek maakt gebruik van de eigenschappen van water en olie, waardoor de inkt alleen op de delen van de plaat blijft zitten die niet zijn bevochtigd. Hierdoor ontstaat een scherpe, heldere afdruk van hoge kwaliteit.
Van digitaal naar papier

Printen

Printen is een digitale druktechniek waarbij een afbeelding direct vanaf een computer of ander digitaal apparaat op het papier wordt afgedrukt. Voor deze techniek maken we gebruik van inktjet- of laserprinters en is vooral geschikt voor kleinere oplages.

Veel opties mogelijk!

Perfecte afwerking

Bij Dipas druk & print weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste afwerking te kiezen. Vandaar dat wij een groot aantal opties bieden die passen bij jouw behoeften, zodat je nergens anders meer naar toe hoeft:

  • Lamineren: Wij willen graag dat jij eruit springt met jouw brochure of boodschap, dus wij zorgen dat jouw drukwerk gelamineerd wordt.
  • Rillen en binden: Om ervoor te zorgen dat jouw drukwerk maximaal scoort qua uitstraling bieden wij verschillende mogelijkheden aan qua het binden van bijvoorbeeld magazines of brochures.
  • Snijden: Hierbij snijden we het drukwerk in een specifieke vorm, bijvoorbeeld ronde hoeken of een ongewone vorm, om het een extra visueel element te geven.
  • Staat jouw vorm er niet tussen? Neem contact met ons op, want alles is mogelijk

Bestellen bij Dipas druk & print

Klaar om te beginnen?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Dipas druk & print! Wij helpen je graag verder met onze expertise op het gebied van druktechnieken en de juiste afwerking. Deel je wensen met ons en wij doen er alles aan om het ook daadwerkelijk uit te voeren!

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan de oplage, de snelheid, materiaal en je doel. Gelukkig hebben wij alle kennis in huis en helpen je graag met de juiste keuze maken.

Digitaal drukken is een manier van drukken waarbij een vooraf opgemaakt digitaal bestand drukklaar naar de digitale pers wordt gestuurd. Digitaal printen is geschikt voor kleinere oplagen met variabele data en snelle levertijden.

Offset drukken is een manier van drukken waarbij de beelden op grote drukplaten worden geplaatst, om deze vervolgens in grote oplagen te drukken.