Spoedje? Even bellen 079 - 341 86 06

8 beoordelingen - 4,5/5
4.5/5

MVO

Mens & milieu

Wij zien onszelf graag als een drukkerij met aandacht voor mens en milieu. Daarom zetten wij ons elke dag in voor een betere wereld. Wij zijn ons bewust van de impact die onze business heeft op de natuur en dragen daarom graag een steentje bij op verschillende manieren.
Verantwoord bosbeheer wereldwijd

Het FSC®-keurmerk

Wij beschikken over het wereldwijd bekende FSC®-keurmerk. Wij zijn trots dat het papier dat wij gebruiken afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Zo geven we een duwtje in de rug van de lokale economie en zorgen we voor de mensen die afhankelijk zijn van de bossen. Elk jaar worden we opnieuw onderworpen aan een audit om het FSC®-keurmerk te kunnen behouden.

Forest Stewardship Council® (FSC®)
De Forest Stewardship Council®(FSC®) is een mondiale, non-profit organisatie die streeft naar verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC® stelt standaarden op gebaseerd zijn op principes voor verantwoord bosbeheer die ondersteund worden door ecologische, sociale en economische partijen.

Bij Dipas druk & print kun je erop vertrouwen dat ons drukwerk op verantwoorde wijze is geproduceerd. Met ons FSC®-gecertificeerde drukwerk garanderen we dat het papier afkomstig is van legale houtkap en dat er geen schending van mensenrechten plaatsvindt tijdens het productieproces. We dragen dus bij aan een eerlijke en duurzame wereld! Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten en help samen met Dipas druk & print ons milieu leefbaar te houden.
Duurzaam aan de slag

Aandacht voor mens en milieu

Bij Dipas druk & print staan we voor duurzame oplossingen en een beter milieu. Al vele jaren zijn we pioniers in het gebruik van bio-inkt en onze ledverlichting zorgt voor efficiënte energiebesparing. Daarbovenop zorgen we samen met onze partners voor slimme afvalverwerkingstechnieken om ons steentje bij te dragen aan de reductie van afvalproductie. En tot slot zorgt ons sponsorschap van lokale clubs, zoals bijvoorbeeld atletiekvereniging Ilion, voor verbinding in de regio.
Een steentje bijdragen

Sociale werkplaats

Dipas druk & print bekommert zich ook om mensen in de nabije omgeving. Onze drukkerij onderhoudt een duurzaam samenwerkingsverband met een sociale werkplaats in de buurt. In deze werkplaats wordt een deel van onze productie afgewerkt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo dragen we nog een steentje bij aan het inclusiever maken van de samenleving.

Bestellen bij Dipas druk & print

Klaar om te beginnen?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Dipas druk & print! Wij helpen je graag verder met onze expertise op het gebied van druktechnieken en de juiste afwerking. Deel je wensen met ons en wij doen er alles aan om het ook daadwerkelijk uit te voeren!

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan de oplage, de snelheid, materiaal en je doel. Gelukkig hebben wij alle kennis in huis en helpen je graag met de juiste keuze maken.

Digitaal drukken is een manier van drukken waarbij een vooraf opgemaakt digitaal bestand drukklaar naar de digitale pers wordt gestuurd. Digitaal printen is geschikt voor kleinere oplagen met variabele data en snelle levertijden.

Offset drukken is een manier van drukken waarbij de beelden op grote drukplaten worden geplaatst, om deze vervolgens in grote oplagen te drukken.