Spoedje? Even bellen 079 - 341 86 06

8 beoordelingen - 4,5/5
4.5/5

Huisstijl

De eerste indruk

De huisstijl van jouw organisatie is vaak de eerste ontmoeting met je bedrijf. Het creëert herkenbaarheid en toont de waarden van jouw organisatie. Door een consistente huisstijl toe te passen in al jouw communicatie-uitingen, zorg je voor een professionele uitstraling en laat je een onvergetelijke indruk achter.

Ons assortiment

Een consistente huisstijl zorgt voor onvergetelijke indruk

Een goed ontworpen huisstijl gaat veel verder dan alleen maar een logo. Het omvat alle visuele aspecten van jouw organisatie, van briefpapier en enveloppen tot visitekaartjes en facturen. Door deze elementen in dezelfde stijl te ontwerpen, creëer je eenheid en professionaliteit in al jouw communicatiemiddelen. Hierdoor kun je jouw waarden en boodschap overbrengen op een manier die blijft hangen bij jouw doelgroep. Bij Dipas druk & print begrijpen we dat ieder bedrijf uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen, passend bij de identiteit en doelstellingen van jouw organisatie. Zo draagt het drukwerk geheel bij aan de uitstraling van jouw bedrijf.

Briefpapier

Een van de belangrijkste huisstijldragers van een bedrijf is het briefpapier. Wij zorgen voor een voorraad die nooit opraakt. Schrijf, typ en druk alle zakelijke correspondentie op jouw persoonlijke briefpapier.

Enveloppen

Een herkenbare envelop zorgt voor een onmiskenbare eerste indruk. Laat jouw (potentiële) klanten kennis maken met jouw bedrijf door middel van een passende envelop.

Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn een effectieve manier om jouw merk overal achter te laten, en met onze hoge kwaliteit en aandacht voor detail zorgen wij ervoor dat jouw visitekaartjes een blijvende indruk maken.

Stickers

Wil je net even iets extra’s doen? Stickers zijn een leuke manier om makkelijk overal jouw merk achter te laten. Heldere kleuren en goede kwaliteit zijn hierbij van groot belang. Wij helpen je hiermee!

Kies voor Dipas druk & print

Ben je geïnteresseerd in onze diensten?

Met onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij al vele organisaties geholpen om hun huisstijl om te zetten in strak drukwerk. Wanneer je kiest voor Dipas druk & print ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Onze aanpak is persoonlijk en wij denken graag met je mee om zo precies te bereiken wat je qua look and feel zoekt.

Veelgestelde vragen

Correspondentiedrukwerk zijn documenten die bedoeld zijn voor communicatie tussen bedrijven en klanten, zoals brieven, facturen, offertes en enveloppen.

Er zijn vele soorten papier beschikbaar. Denk aan dun en dik papier met eventueel bijpassende enveloppen of gekleurd papier, met of zonder markering. Dit noemen we huisstijl-lijnen.

Ja, het is ook mogelijk om kleinere oplages bij ons te bestellen. Neem contact met ons op voor de meest voordelige optie.