Spoedje? Even bellen 079 - 341 86 06

8 beoordelingen - 4,5/5
4.5/5

Over Dipas

40 jaar ervaring!

Dipas druk & print is al sinds 1984 een gevestigde naam in de regio Zuid Holland. Met al bijna 40 jaar ervaring zorgen de broers Dion en Pascal (vandaar de naam Dipas) voor al jouw drukwerk, groot en klein. Dit heeft geresulteerd in een groot en loyaal klantenbestand en daar zijn we trots op.
Voor jou het beste!

Klant centraal

Bij Dipas druk & print vinden we het belangrijk dat de klant centraal staat. Wij hebben een prachtige drukkerij en de juiste apparatuur beschikbaar, dus wij kunnen onze klanten van al het maatwerk voorzien. Wij denken graag mee over jouw druk- en printwerk en hoe we dat zo voordelig mogelijk kunnen leveren, uiteraard zonder concessies te doen op de kwaliteit.

Deskundig advies

Wij denken graag met je mee over welke vorm van reclamedrukwerk past bij jouw doelstelling en budget

Hoogwaardige kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en modernste druktechnieken.

Snelle levering

Wij zorgen ervoor dat jouw drukwerk op tijd wordt geleverd, zodat jij snel aan de slag kunt met het bereiken van nieuwe klanten

Aantrekkelijke tarieven

Bij ons kun je rekenen op scherpe prijzen, zonder concessies aan de kwaliteit.
Wij zijn groot geworden door klein te blijven. Als familiebedrijf hechten we dan ook veel waarde aan persoonlijk contact.
Het proces

Heldere communicatie

Zodra jij ons gevonden hebt, beginnen we direct met kijken wat past bij jouw bedrijf. Ben je op zoek naar het hele pakket, van advies tot ontwerp en het uiteindelijke drukwerk, dan lopen we elk detail met jou door zodat we precies weten wat je nodig hebt. Ook als je alleen het drukwerk door ons wil laten doen, zullen we je meenemen in ons proces en helder communiceren. We begrijpen dat jij andere dingen aandacht moet geven in je werkzaamheden, dus daarom willen wij dit proces zo efficiënt en simpel mogelijk maken.

We doen het samen!

Bij Dipas druk & print bieden we alles onder één dak aan: van ontwerp tot productie. Dit betekent dat we jouw opdracht snel kunnen leveren. Door onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en consistentie verzekeren we je van de beste resultaten van jouw opdracht. Check onze diensten of vraag gelijk een offerte aan!

Pascal Wilderom

Als drukker begonnen bij de SDU en uiteindelijk omgeturnd tot printoperator ben ik verantwoordelijk voor de productie van al het print- en drukwerk. Met een drukkersoog hou ik de kwaliteit van alle producties in de gaten. Mijn taak is om de constante kwaliteit te waarborgen.

Dion Wilderom

Met meer dan 30 jaar ervaring in dit vak, ken ik het klappen van de zweep inmiddels wel. De grafische industrie verveelt nooit. Wat ik wel heb geleerd in al die tijd is dat ik graag uitgedaagd word. Of het nu is het halen van krappe levertijden, leveren van kritische kwaliteit of oplossen van problemen. Ik zie het altijd als een persoonlijke uitdaging. Samen met de fijne contacten die wij sinds ons bestaan hebben opgebouwd is iedere dag een feestje!