Spoedje? Even bellen 079 - 341 86 06

8 beoordelingen - 4,5/5
4.5/5

Signing

Een echte aandachttrekker

Opvallen tussen de menigte is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig hebben wij de expertise in huis om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf of product niet over het hoofd wordt gezien. Wij kijken samen met jou naar pakkende signing voor beurzen, evenementen, gevelreclame of gewoon als aandachttrekker in jouw kantoor.

Ons assortiment

Maak indruk met jouw boodschap

Je hebt een idee voor je presentatie of voor een beursstand, maar weet nog niet helemaal of dit mogelijk is. Bij Dipas druk & print denken we met je mee en verzorgen al het gewenste druk- en printwerk. Of het nou gaat om belettering van een auto, het aanbrengen van glasfolie of om een groot spandoek waarmee je de aandacht trekt, wij weten er wel raad mee. Met bijzondere signing trek je dus aandacht en zorg je voor een groot bereik.

Dus of je nu je eigen bedrijf wilt presenteren of een groot evenement organiseert, Dipas druk & print staat altijd paraat om de beste service te bieden.

Reclameborden

Reclameborden zijn altijd een goed idee. We kunnen de borden leveren in verschillende materialen en groottes, afhankelijk van de toepassing. Wij denken graag met je mee.

Beachflags

Altijd een opvallende verschijning die meteen de aandacht trekt. Zowel binnen als buiten. In verschillende formaten en uitvoeringen leverbaar.

Spandoeken

Opvallen op de bouwplaats, of op een beurs of groot feest, denk eens aan een span- of steigerdoek. Door hun grote formaat trekken ze meteen veel bekijks en val je meteen op.

Roll-up banners

Roll-up banners zijn uitermate geschikt voor diverse evenementen. Je rolt ze op en neemt ze gemakkelijk weer mee na gebruik. Een banner kan je voor langere tijd bewaren en hergebruiken!

Autobelettering

Soms rijdt er een auto langs, waar je aandacht naar toe getrokken wordt! Dat is wat goede belettering kan doen. Rij jij dus veel rond en wil je graag aandacht trekken, bekijk ons aanbod voor autobelettering eens!

Raamfolie

Wij leveren raamstickers en -folie voor vrijwel elke denkbare toepassing. Op zoek naar een manier om je openingstijden te communiceren? Of een vergaderzaal afschermen? Met raamfolie kan het allemaal.

Bestellen bij Dipas druk & print

Wacht niet langer

Wil jij meer informatie over hoe Dipas druk & print kan bijdragen aan het succes van jouw bedrijf? Laat het weten via onze contactpagina of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Want het drukken en signing gaan bij Dipas hand in hand, voor het beste resultaat!

Veelgestelde vragen

De productietijd hangt af van het type en de grootte van de signing die je nodig hebt en kan variëren van slechts enkele dagen tot enkele weken. Wij doen ons best om projecten zo snel mogelijk af te ronden zonder in te leveren op kwaliteit.

Absoluut, wij werken samen met ontwerpers die precies weten waar je op moet letten bij het ontwerp van een spandoek of banner. Zo zorgen we samen dat jouw bedrijf opvalt!

Denk eens aan gevelreclame, vlaggen en bewegwijzering. Daarmee zorg je ervoor dat jouw bedrijf gezien én gevonden wordt. Met posters en displays vallen jouw acties in binnenruimtes extra goed op. Inspiratie of ideeën nodig? We helpen je graag.